0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
0% comision la orice imobil cumparat
Parangului Smart Residence

Speed Imobiliare - Parangului Smart Residence


Va prezentam un concept modern al spatiului de locuit, cu o arhitectura noua si materiale premium, amplasat intr-unul dintre cele mai iubite cartiere din Targu-Mures.Am conceput un imobil cu regim Duplex, in care veți găsi apartamente de vânzare cu 1, 2 camere standard și 2, 3 camere tip Duplex/Lux, gândite și proiectate astfel încât să vă ofere o experiență a locuirii absolut unică, inclusiv cu posibilitatea personalizării suplimentare.
Complexul rezidențial este desfășurat pe 4 nivele și cuprinde apartamente cu 1, 2 și 3 camere, precum și duplexuri pe 2 nivele, cu terasă.

Ne găsiți în zona de sud a municipiului Târgu-Mureș, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, având în apropiere școli, grădinițe, un complex sportiv, un hipermarket și alte galerii comerciale, unități
bancare etc.

Având acces la aceste facilități, Parângului Smart Residence este alegerea perfectă, atât pentru tinerele cupluri, cât și pentru familiile cu copii.

asezat la parterul blocului, fiind decomandat cu o suprafaţă construită de 68,69 mp, dotat cu centrală proprie și calorifere, termopan PVC 5 camere, culoare nuc, geam triplustratificat, izolat cu polistiren grafitat de 10 cm, alarmă, video interfon, contorizat separat, stare semifinisata. 


Preţ: 49.300 Euro + TVA


Apartamentul nr 25


dispus pe 2 nivele, fiind decomandat cu o suprafaţă construită de 107,41 mp, dotat cu centrală proprie și calorifere, termopan PVC 5 camere, culoare nuc, geam triplustratificat, izolat cu polistiren grafitat de 10 cm, alarmă, video interfon, contorizat separat, stare semifinisata. 

Preţ: 75.600 Euro + TVA
dispus pe 2 nivele, fiind decomandat cu o suprafaţă construită de 113,28 mp, dotat cu centrală proprie și calorifere, termopan PVC 5 camere, culoare nuc, geam triplustratificat, izolat cu polistiren grafitat de 10 cm, alarmă, video interfon, contorizat separat, stare semifinisata. 

Preţ: 81.300 Euro + TVA
dispus pe 2 nivele, fiind decomandat cu o suprafaţă construită de 99,22 mp, dotat cu centrală proprie și calorifere, termopan PVC 5 camere, culoare nuc, geam triplustratificat, izolat cu polistiren grafitat de 10 cm, alarmă, video interfon, contorizat separat, stare semifinisata. 

Preţ: 65.900 Euro + TVA

 


Imobilul este construit pe o structură cu stâlpi de beton și zidărie portant eficientă termic și termosistem dalmatina, polistiren grafitat – CAPAROL !

La interior, zidării de 25 cm, 15 cm, 10 cm, iar acoperișul de tip terasă circulabilă. Imobilul dispune de instalații sanitare, electrice și de gaz, racordate la rețelele existente în zonă, iar finisajele interioare și exterioare sunt:
 

Finisaje interioare:


pereți în lavabil alb
pardoseli pregătite pentru finisajul final
uși de intrare metalice echipate cu sisteme de siguranță
tâmplarie PVC 5 camere, culoare nuc, geam triplustratificat
instalații electrice cu prize și întrerupătoare montate
alte instalații electrice, date, cablu tv, dotate cu aparataj (prize, întrerupatoare, interfon, termostat pentru reglarea temperaturii, precum și sensor de gaz)
instalație de încălzire și apă-canal cu centrală termică individuală pe gaz în condensație, inclusiv calorifere
izolație interioară peste placa cu polistiren
toate utilitățile sunt contorizate individual în exteriorul apartamentelor
locul obiectelor sanitare este fixat prin rețele, fără montaj și fără includerea obiectelor sanitare.
video interfon, sistem de alarmă inclus în fiecare apartament.
 

Finisaje exterioare:


pereți integral din cărămidă
termosistem grafitat
tencuială silicatică cu autocurățire
perete antifonic
placaj ceramic în casa scării
terase finisate cu gresie de exterior
balustrade metalice
gresie de trafic intens la casa scării și holul de acces în imobil
iluminat ambiental, iluminat casa scării; iluminat exterior cu becuri led
camere de supraveghere la intrări, pe teritoriul amplasamentului și parcare
trotuar perimetral al blocului placat cu dale prefabricate
spații verzi cu plante ornamentale de exterior și gazon.

Localizare:

 

Detalii cu proiectul, planuri, preţuri gasiţi aici sau puteţi să ne contactaţi pe numărul de telefon
0742-700.608 - Dósa Barna, 0747-636.189 Faluvegi Sándor

Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start