0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
0% comision la orice imobil cumparat
Servicii
Descriere lungă
 si mai lunga
Descriere lungă
Descriere lungă

Intarzieri la plata chiriilor, facturilor?
Stricaciuni ... reparatii...
Speed Imobiliare - solutia pentru inchirierea, administrarea imobilelor!
Economistete timp si energie!!!
Preluam aceste sarcini ca Tu sa te poti ocupa de lucrurile cu adevarat importante pentru tine.
Asteptam sa ne contactezi ca sa-ti demonstram profesionalismul nostru.
Speed Imobiliare, Targu Mures, str. Bolyai Farkas nr. 1, sc. D, ap. 22

Telefon: 0747-636.189, 0365-880.832

Email: office@speedimobiliare.ro

https://speedimobiliare.ro/servicii

https://www.facebook.com/speed.imobiliare/
 

https://www.instagram.com/speedimobiliare/

Descriere lungă

Piata imobiliara a devenit poate unul dintre cele mai dezbatute subiecte din Romania, probabil justificat, datorita unui cadru economic ce nu este prea stabil si care duce la aparitia unei nevoi de siguranta, dar si datorita faptului ca domeniul imobiliar este, in acelasi timp, unul dintre cele mai dinamice si profitabile segmente de investitii. Toata lumea considera ca se pricepe. Apare astfel ideea ca nu mai aveti nevoie de un consultant imobiliar.
 

Experienta dobandita in domeniul imobiliar de-a lungul timpului, alaturi de promptitudinea, dinamismul si seriozitatarea echipei noastre de consultanti o sa va puna la dispozitie cele mai corecte si cele mai noi date cu privire la evolutia preturilor de pe piata imobiliara si veti fi consiliat cu privire la cele mai bune plasamente de uz personal, insa si pentru investitii, pe care le vom adapta dupa cerintele si bugetul pe care il detineti. 

Consultanta imobiliara va ajuta sa va informati mai bine cu privire la raportul pret/calitate, ajutand astfel la adoptarea celei mai bune hotarari si a celei mai bune strategii. Pentru a intelege mai bine rolul pe care il are un consultant imobiliar, iata o parte din avantajele pe care le puteti avea in urma consultantei imobiliare:

-    personal care are experienta si va poate oferi un istoric corect al pietei
-    baza de date care este actualizata permanent si este completa
-    acces facil si rapid la date, pe o piata care este fluctuanta
-    resurse materiale si logistice
-    obiectivitate in negociere si transparenta tranzactiilor
-    realizarea dosarului de creditare atunci cand este nevoie
-    studii de piata, analize, management de proiect

Obiectul asigurarii:

 Polita este conceputa sa ofere o protectie complexa Asiguratului persoana fizica, detinator in calitate de proprietar al unei locuinte. Contractul de asigurare cuprinde trei sectiuni dupa cum urmeaza:

SECTIUNEA 1 - ASIGURAREA LOCUINTEI SI A BUNURILOR CASNICE

SECTIUNEA 2 - ASIGURAREA DE ACCIDENTE A PERSOANELOR

SECTIUNEA 3 - ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA LEGALA FATA DE TERTI.

Riscuri asigurate:

Fiind vorba de o asigurare de locuinta facultativa, riscurile acoperite sunt mult mai numeroase decat cele garantate de o asigurare obligatorie. Astfel, se pastreaza cele 3 riscuri de baza intalnite la asigurarile obligatorii, si anume cutremur, inundatie din cauze naturale si alunecari de teren.

La acestea se adauga:

-         Incendiu
-         Traznet
-         Explozie
-         Caderi corpuri
-         Fenomene atmosferice
-         Izbiri vehicule
-         Greutatea stratului de zapada
-         Avalansa
-         Avarii la conducte
-         Furt

Pentru mai multe detalii si costuri va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon: 0745-398.039 sau 0747-636.189

Certificatul de performanţă energetică este un document tehnic care atestă performanţa energetică a unei clădiri sau al unui apartament din cadrul unei clădiri şi care permite solicitantului sau persoanei interesate  să compare şi să evalueze performanţa energetică a clădirii. Certificatul Energetic este însoţit de recomandări de reducere a costurilor, prin îmbunătăţirea performanţei energetice a clădirii.

Evaluarea performanţelor energetice ale unei clădiri se referă la determinarea nivelului de protecţie termică al clădirii şi a eficienţei energetice a instalaţiilor de încălzire interioară, de ventilare / climatizare, de preparare a apei calde de consum şi de iluminat şi vizează în principal:
 investigarea preliminară a clădirii şi a instalaţiilor aferente; 
 determinarea performanţelor energetice ale construcţiei şi ale instalaţiilor aferente acesteia, precum şi a consumului anual normal de energie al clădirii pentru încălzirea spaţiilor, de ventilare / climatizare, de preparare a apei calde de consum şi de iluminat;
 concluziile auditorului energetic asupra evaluării.
 

Certificatul de performanţă energetică este util pentru:

1. Vânzător: Maximizeaza sansele de vanzare a imobilului, in special in cazul in care apartamentul sau cladirea este reabilitata termic la partea de anvelopa ( pereti si tamplarie exterioara ) sau are imbunatatiri la partea de instalatii ( central termica, corpuri de incalzire, instalatii interioare electrice, de apa, de climatizare, ventilare) prin prezentarea unui potential cumparator a informatiilor tehnice exacte in raport cu celelalte oferte din piata imobiliara.

2. Cumpărător: este singurul document intocmit de un expert in stabilirea performanţelor termo-higro-energetice care ofera informatii exacte despre imobil, existand posibilitatea comparatiei calitative intre ofertele imobiliare. Certificatul da o nota apartamentului sau cladirii si o incadreaza intr-o clasa de eficienta energetica. Eficienta energetica superioara este importanta nu numai prin costuri reduse de exploatare al imobilului dar si prin nivelul de confort termic superior ( detalii in sectiunea Confort termic) care are implicatii majore in utilizarea de zi cu zi. Certificatul prin Indicele de emisii echivalent CO2 stabileste si nivelul de poluare al imobilului care va sta la baza stabilirii taxei de poluare pentru imobile, in viitorul foarte apropiat ( similar taxarii domeniului auto )

IMPORTANT! Punerea la dispozitie a certificatului energetic de catre vanzator este obligatorie conform Legii 372/2005 si a Normelor Uniunii Europene.

3. Proprietarul unui imobil: Acest certificat se poate intocmi si la cererea oricarui posesor de imobil ( cladire sau apartament ) care doreste sa-si reabiliteze termic imobilul si doreste sa primeasca informatiile necesare privind modul de executie al acestor lucrari si nivelul pana la care se poate spori performanta energetica
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start