0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
0% comision la orice imobil cumparat
5 trenduri actuale pentru amenajarea bucătăriei tale!

Cerintele si posibilitatile! pentru aceasta incapere a casei se schimba in pas cu vremurile.

Ca spatiu destinat prepararii mancarurilor, dar si socializarii intre membrii familiei in timpul meselor (dar nu numai), bucataria functioneaza, adesea, ca o adevarata inimă a casei. Acest fapt este unul recunoscut de catre designeri, care acorda o atentie deosebita amenajarii acestui spatiu.

Dacă vrei să ai o bucătărie confortabilă și, totodată, „în pas cu moda”, specialiștii în arhitectură și design de la SiPro Bucătării îți prezintă, în cele de mai jos, cinci tendințe actuale în amenajarea bucătăriilor:

1. Spațiile deschise și aerisite:

Separarea clară a bucătăriilor de restul casei este, s-ar putea spune, un trend învechit în materie de design interior. Bucătăriile de azi sunt spații largi, perfecte pentru relaxare și socializare. „Amenajarile interioare ca spații deschise sunt un nou trend care pare că va rămâne alături de noi pentru o perioadă semnificativă de timp. Această tendință de design susține un stil de viață casual, dar conectat”, sunt de părere reprezentanții SiPro.

tendinte actuale amenajare bucatarie

2. Gătitul prin inducție:

Gătitul cu ajutorul plitei prin inducție este rapid, sigur și cât se poate de practic. Deoarece acesta utilizează puțină căldură, chiar și bucătăriile mai puțin spațioase rămân răcoroase în timpul preparării mâncării. Datorită faptului că elimină necesitatea existenței unor spații mari destinate aragazului sau hotei, plitele cu inducție permit o mai mare creativitate în materie de design. Din punct de vedere estetic, acestea pot fi perfect armonizate cu orice tip de blat, conferind o notă modernă amenajării.

tendinte actuale amenajare bucatarie

3. Insula de bucătărie:

Indiferent că preferi o amenajare în stil clasic, vintage, romantic sau chiar minimalist, o insulă de bucătărie va contribui la crearea unei atmosfere deosebite. Pe lângă aspectul estetic, o asemenea piesă de mobilier este extrem de practică, datorită faptului că poate integra atât zona pentru gătit și spații de depozitare, cât și masa de bucătărie.

„Insulele de bucătărie, folosite ca spațiu de socializare și de luat masa, ar trebui să nu aibă o înălțime mai mare ca o masă normală, decât dacă se optează pentru scaune de bar, reglabile, cu picior. Insulele pentru gătit pot fi pe mai multe nivele, oferind intimitate spațiului destinat gătitului și mărind spațiul de lucru, inclusiv pe cel de depozitare.”

Grațianu Ionel, director general SiPro Bucătării

 

tendinte actuale amenajare bucatarie

4. Suprafețele lucioase de cuarț:

Acestea sunt tot mai căutate în rândul celor care își (re)amenajează bucătăria, numărul celor care au făcut trecerea de la suprafețele laminate la cele din cuarț fiind în creștere atât în 2016, cât și în 2017. Această tendință se explică prin accentul pus asupra calității materialelor folosite într-o amenajare, cuarțul oferind o frumusețe aparte, sofisticată, ușor de întreținut și rezistentă la trecerea anilor.

tendinte actuale amenajare bucatarie

5. Iluminarea cu LED-uri:

Această tehnologie relativ nouă începe să capete o tot mai mare popularitate și în materie de amenajări rezidențiale. ,,Iluminarea bucătăriilor folosind tehnologia LED pare, oricum, o metodă tot mai întâlnită în viitorul apropiat. Acest tip de iluminare conferă spațiului destinat bucătăriei o lumină mai intimă și mai strategic amplasată. Acestea pot fi montate deasupra insulelor de bucătărie, chiar în blat sau în dulapuri, modificând unghiuri și creând iluzii optice”, explică Monica Virdol, arhitect în cadrul SiPro Bucătării.

 

tendinte actuale amenajare bucatarie

Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start