0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De vânzare casă tip mediteran în Mureș -Sântana de Mureș
Zonă: Comune limitrofe, Sântana de Mureș, Curteni, Bărdești, Sântana de Mureș
Ref: E/1626
240000 EUR


Dósa Barna
0742 700 608
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală proprie
Termopane
Contorizat
Garaj
Pivniță
Descriere:

E/1626 Speed Imobiliare vă propune spre vânzare aceaastă casă situat în Sântana de Mureș, vilă tip mediteran, compusă din  2+3 camere, confort I, decomandat, situat pe două nivele, P+E, izolat, sc 240 mp, teren 800 mp, dotat cu centrală proprie, geamuri termopan, deschidere 36+24 m, 2 băi, 3 pivniță, poartă automată, interfon, parchet, contorizat, amenjat, garaj+copertină pentru 3 mașini, eliberabil în 30 de zile. Preț 240.000 Euro

Terenul cu construcția aferentă este așezată intr-o zonă minunată a naturii, cu o panoramă deosebită. Casa și gardul au o arhitectură unică, casa are parter și un etaj, așezată in mijlocul grădinii imbinând un desing deosebit. Pereții sunt izolați la exterior cu polistiren de 10 cm, iar geamurile termopan sunt din lemn triplustratificat, cât și ușile exterioare, interioare. Apartamentul matrimonial este compus dintr-un dormitor mare, dressing și baie. Cele două camere de oaspeți dispun de o baie comun foarte mare. Acest design asigură o viață privată excelentă și un confort pentru proprietari și oaspeți, sauș în mod alternativ pentru părinți și copii. Incalzirea casei și a apei se poate face alternativ cu un cazan pe lemne cu gazeificare si /sau cu un cazan pe gaz dotat cu termostat, care se afla in camera tehnica de la parter. Thancul de 200 de litri pentru apa calda se poate incalzi si cu boiler electric. In fiecare spatiu de locuit caloriferele sunt dotate cu termostat de reglare a temperaturii. BBQ- terasa acoperită, lateral cu scuturi de vânt motorizat, este dotată cu grătar pe gaz , chicinetă, dulapuri de depozitare, o masă de 8-10 persoane, scaune și bănci. Legume, zarzavaturi, mirodenii și plante medicinale sunt cultivate in straturi inaltate , dotate cu sistem de udare automat; Grădina are mai mult de o sută de tufe de trandafiri; în plus pomi fructiferi, ornamentali si gazon, într-un aranjament frumos, cu udare și întreținere ușoară. Există un garaj încălzit pentru o mașină. Garajul este prelungit cu o terasă acoperită (carport) pentru trei mașini. In acest spațiu există și un sistem de uscător haine. Casa este dotată cu sistem de securitate alarmă și sistem de monitorizare-cameră video. Ușa de la garaj și poarta mare (auto) sunt controlate de la distanță și acționate electric. Poarta de intrare pentru persoane, este acționată electric cu interfon. TV prin cablu de mare viteză/telefon de fibră optică și internet-wifi.

Tip oferta:
Vânzări
Tip imobil:
Casă - singur în curte
Stare Imobil:
Amenajat
Suprafață:
240m2
Numărul camerelor:
5
Etajul:
0
Numărul băilor:
4
Compartimentare:
Decomandat
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start