0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De vânzare apartament cu 3 camere în Tg Mureș - Tudor
Zonă: Tîrgu-Mureș, Tudor, Fortuna
Ref: C/1228
89000 EUR


Kelemen Szilárd
0745 398 039
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală proprie
Termopan
Pivniță
Descriere:
C/1228 Speed Imobiliare vă propune spre vânzare acest apartament situat în Tudor, zona Fortuna la etajul 8/9 compus din 3 camere, 1 baie, cămară, dressing și balcon integrat în 2 camere având o suprafață totală de 77 mp. Apartamentul este amenajat lux cu materiale de calitate. Au fost schimbate toate conductele de apă și canalizare precum și cele de curent. Blocul este izolat și au început procedurile pentru achiziționarea unui nou lift. Apartamentul dispune și de o pivniță iar contracost aveți posibilitatea achiziționării uni garaj sub bloc din zonă care este compusă din 3 încăperi pe o suprafață de aprox. 35 mp cu apă și curent. (+17.000 Euro). Mobila și electrocasnicele din apartament pot rămâne contracost (+20.000 Euro). Eliberabil în 30 zile. Preț 89.000 Euro
Tip oferta:
Vânzări
Tip imobil:
Apartament 3 camere
Stare Imobil:
Amenajat lux
Suprafață:
77m2
Numărul camerelor:
3
Etajul:
8
Numărul băilor:
1
Compartimentare:
Decomandat
Confort:
I
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start