0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De vânzare apartament cu 2 camere în Tg Mures- Semicentral
Zonă: Tîrgu-Mureș, Semicentral, Bobâlna
Ref: C/1476
80000 EUR


Zolti Norbert
0742 700 608
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală proprie
Termopan
Descriere:
 C/1476 Speed Imobiliare  vă propune spre vânzare acest apartament situat Semicentral, zona Budai, compusă din 2 camere în suprafață de 58 mp, dotat cu centrală proprie, geamuri termopan, mobilat camera mică, etaj IV din X, eliberabil în 30 de zile. Prețul de vânzare este de 80.000 Euro
Tip oferta:
Vânzări
Tip imobil:
Apartament 2 camere
Suprafață:
58m2
Numărul camerelor:
2
Etajul:
4
Numărul băilor:
1
Confort:
I
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start