0742-700.608 | 0745-398.039 | 0747-636.189
De închiriat apartament cu 4 camere în Tg Mureș- 7 Noiembrie
Zonă: Tîrgu-Mureș, Cornișa, 7 Noiembrie, Constantin Romanu Vivu
Ref: EE/771
600 EUR


Dósa Barna
0742 700 608
Sunteți interesat de acest imobil?
Lăsați-ne un mesaj!
Dotări:
Centrală proprie
Termopan
Mobilat, Utilat
Descriere:
EE/771 Speed Imobiliare vă propune spre închiriat acest apartament situat în 7 Noiembrie, str. Constantin Romanu Vivu, compus din 4 camere în suprafață de 75 mp,  situat la etajul 2 in bloc reabilitat in 2020 . Blocul este din caramida si este la 10 minute de Facultatea de Medicina si Farmacie. Apartamentul are suprafata de 75 mp, este compus din 4 camere (3 dormitoare si living), 2 bai, bucatarie, camara, terasa. Locuinta este utilata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, masina de spalat vase. Chiria lunara este 600 euro (233 / persoana pentru 3 dormitoare) + consum curent.
Tip oferta:
Închirieri
Tip imobil:
Apartament 4 camere
Stare Imobil:
Amenajat
Suprafață:
75m2
Numărul camerelor:
4
Etajul:
2
Numărul băilor:
2
Compartimentare:
Semidecomandat
Confort:
I
Agenţia SPEED Imobiliare Vă poate oferi profesionişti cu experienţa necesară care Vă vor susţine în atingerea scopului! Puteţi să ne scrieţi aici, sau să ne sunaţi direct la numerele de mobil: 0747-636.189, 0742-700,608 indiferent dacă doriţi să faceţi o ofertă, ori sunteţi în căutarea noului cămin, birou sau magazin.
Oricand ne-ar trece prin cap sa ne schimbam biroul sau locuinta proprie, Speed Imobiliare ar fi agentia la care ne-am indrepta. De ce? Pentru ca sunt foarte amabili, de incredere si iti rezolva problemele cat ai clipi.
Si catelul nostru considera ca este biroul ideal pentru noi :)

Multumim Speed Imobliare
Kadar Bernadett, www.wowwow.ro
Mulţumesc Speed Imobiliare pentru că aţi ţinut cont de sugestia mea ! Sunt plăcut surprinsă de faptul că am fost luată in seamă. Vă felicit pentru profesionalismul și respectul pe care îl arătat !
Carmen Stan
Am apelat la agentia SPEED IMOBILIARE, pentru a achizitiona un apartament cu 2 camere fiind foarte multumita de serviciile oferite. Voi reveni cu placere si incredere !!

Felmeri Zsuzsa
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inchiriez  spatiul intr-un timp scurt si eficient financiar. Mi-ati acordat toata atentia cuvenita. Am simtit ca m-ati ajutat si nu ati incercat sa finalizati o tranzactie pentru pur castigul dvs. Financiar.

Codarcea Marius
Am colaborat cu agentia imobiliara Speed - o firma foarte serioasa, prompta de  care am fost multumit. Sunt convins ca o colaborare viitoare imi va aduce multiple avantaje si recomand potentialilor clienti sa apeleze cu incredere la serviciile acestei companii imobiliare.

Pop Florin (fost coleg in imobiliare)
Am apelat si voi apela in continuare la serviciile Speed Imobiliare !
Imobilele noastre sunt inchiriate de Speed in timp util si la chiriasi responsabili !

Nagy Ede Lorand – administrator Colours Auto - www.coloursauto.ro
 
În judetul Mureș agenția Speed Imobiliare se ocupă de preluarea, administrarea, vânzarea imobilelor companiei noastre.

Florentina Enache – CBAR Management
Deschide Chat
1
Close chat
Salut! Î?i mul?umim pentru vizita. Click pe butonul Start pentru a discuta cu noi.

Start